Auning Boligmontering

Om os

Hvem er Auning Boligmontering?

Hos Auning Boligmontering får du indretning med stil og smil!

Som de eneste på Djursland kan vi tilbyde totalindretning: Hvis du har boligen, har vi alt det, der skal puttes ind i den.

Møbler, gulve, gardiner og lamper.

Butikken har lagt på adressen I over 50år.

Steen som er indehaver nu, har haft butikken siden 2011. Inden da, var han ansat I butikken som sælger I 8 år.

Han har en stor viden og indsigt I hvordan møblerne er bygget op, da han tidligere er uddannet som møbel snedker, inden ryggen begyndte at brokke sig. hvor han derefter blev uddannet som møbel sælger.

Du får seriøs rådgivning: Vi finder sammen frem til dit reelle behov og har den solide baggrund for at sikre dig den rigtige løsning.

Du får altid en skarp pris, så du går ud ad døren med et smil.

Vi arbejder med fokus på at gøre dig 100% tilfreds.

Vi leverer og monterer selvfølgelig dine nye møbler helt udenn beregning.

Vi råder i alt over 1.200 kvadratmeter, der er fyldt med boligindretning.

Her på hjemmesiden kan du få en smagsprøve på, hvad huset rummer – men det bedste indtryk får du selvfølgelig, hvis du kommer på besøg hos os.

Kom til Auning og tag os på ordet

Hvem er Møbelkæden?

I al beskedenhed er Møbelkæden en af landets førende og mest erfarne inden for Boligindretning. Vi fører hele spektret af møbler og kan så godt som altid opfylde dine ønsker og behov.

Desuden har vi et bredt udvalg af markedets bedste Senge og følger nøje udviklingen, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning.

Hos Møbelkæden lægger vi utrolig stor vægt på den personlige service. Naturligvis får du også alle de almindelige tryghedsgarantier. Men hos os er det selvfølgeligheder.

Det vigtige er, at du får præcis de møbler og senge, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever.

At finde præcis de Møbler der passer til dig stiller tre krav fra vores side: Tid, indlevelse og dygtighed. De tre krav bestræber vi os altid på at opfylde.

Samtidig med at vi også har markedets bedste priser, så leverer vi også udvidet service, i form af udkørsel og opstilling af dine møbler, vi kører først når kunden er tryk og varen er GODKENDT. 

Top